< Terug naar het blogoverzicht

POP MTB editie in een notendop

Geschreven door:

Presence Outdoor

Wanneer nam jij voor het laatst écht de tijd voor jezelf? Om bewust te zien en te voelen wat jij wilt in je leven? We gaan maar door, het tempo ligt hoog. Geen tijd en ruimte om je koers te herzien. Wat als ik je vertel dat je dit in drie dagen kunt doorbreken met het Presence Outdoor Programma MTB Programma. Gewoon in Nederland, midden in de natuur, samen met gelijkgestemden.

Speciaal voor ondernemers en zakelijk leiders hebben wij, Maarten Tjallingii en Jan Willem Brummelman, het Presence Outdoor Mountainbike Programma (POP MTB ) ontwikkeld. Een ontdekkingsreis op het gebied van persoonlijk leiderschap. Het proces en het programma is vergelijkbaar met die van de reguliere POP, alleen wisselen we de wandelschoenen in voor de Mountainbike.

We gaan drie dagen de natuur in en we overnachten in een luxe tentenkamp (met inhouse sanitair). Je gaat offline, dus telefoon uit en horloge af. Door te vertragen krijg je tijd om te reflecteren op waar je nu staat. Dat levert waardevolle inzichten en een nieuw perspectief op. Je werkt toe naar de doorbraak waarnaar je verlangt.

Wat doen we tijdens het POP MTB?

Op dag 1 maken we een lange MTB-tocht over de Veluwe. Deze dag staat in het teken om te ontdekken wie je bent, wat je drijft en wat je graag wilt. Er zijn onderweg voldoende (pauze)momenten om met elkaar kennis te maken. Richting de avond is er tijd voor ontspanning en eten we ’s avonds gezellig bij een kampvuur. Dag 2 staat in het teken van reflectie en het maken van opdrachten. Er ontstaat vaak een ‘overview effect’ op je leven; een doorbraak die deelnemers beschrijven als een magisch gevoel. Een MTB tocht ontbreekt uiteraard niet. We starten dag 3 met een hele bijzonder MTB-tocht. Vervolgens zetten we de laatste dag intenties en maken we jouw mogelijkheden en vervolgstappen concreet.

Presence Outdoor Programma: alsof je uit je jampotje kruipt, zodat je eindelijk eens je etiquette kunt bekijken.

Ontspannen en intensief

We doen dus niet aan flipover- of werksessies, die ken je inmiddels wel. Het POP MTB is een ontspannen en intensief buitenprogramma waarin we teruggaan naar jouw basis. Dichtbij jezelf kunnen nieuwe mogelijkheden ontstaan. En doordat je uit je dagelijkse ritme bent, heb je daar tijd en ruimte voor. Met onze ervaring in het ondernemerschap, topsport én coaching helpen en begeleiden wij je hier graag bij. We zorgen dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en concrete handvatten die jou (weer) in je kracht zetten.

Presence betekent in deze context: bewust ontdekken wat jij wilt.

Maximaal 8 deelnemers in unieke setting

Je gaat op reis met maximaal 8 gelijkgestemde deelnemers. Je maakt je eigen ontdekkingsreis in het gezelschap van deelnemers die ook een stap willen maken in hun persoonlijk leiderschap. Grote kans dat je je in de vragen en situaties van anderen kunt verplaatsen. En andersom. Je kunt echt even jezelf zijn en met elkaar kennis en ervaring uitwisselen. Het is uniek om deze setting bij elkaar te zijn.

Theory U

Onze aanpak van dit persoonlijk leiderschap programma is geïnspireerd op de Theory U. Theory U is een gedachtegoed én methodologie bruikbaar voor fundamentele transformatie en vernieuwing. Het is méér dan een theorie. Het is een krachtig proces dat mensen uitnodigt om met andere ogen en al hun zintuigen naar een vraagstuk te kijken en creatieve oplossingen te creëren. Het proces maakt leren vanuit de toekomst mogelijk, in plaats van leren vanuit het verleden.

Vragen?

Ik kan mij voorstellen dat je vragen hebt over het POP MTB. Misschien vraag je je al af of het wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact op met ons en we vertellen je er heel graag mee over.

Ook interessant

Blogs
5 minuten leestijd
Van 07 - 09 juni kan je deelnemen aan het Presence Outdoor Mountainbike Programma. Een driedaagse reflectiereis op de...
Blogs
3 minuten leestijd
Ik spreek vaak ondernemers of leiders die onvrede hebben dat ze altijd maar AAN staan. Zeg maar, te vaak in...
Blogs
3 minuten leestijd
Er zijn nu drie verschillende Presence Outdoor Programma’s. De rode draad van het leiderschapsdeel is elke keer hetzelfde, maar het...