Over ons

GIDS VAN JOUW LEIDERSCHAP PROGRAMMA

Wij zijn Maarten Tjallingii en Jan Willem Brummelman jouw gidsen tijden het Presence Outdoor Programma. We begeleiden jou praktisch op de route en faciliterend tijdens jouw reis. We helpen je te ontdekken wat je écht raakt, om je vervolgens in beweging te brengen én te houden. En dat doen wij het liefst in de (offline) rust en de ruimte van de natuur. Een geslaagde samenwerking waarin sport, ondernemerschap én passie voor natuur prachtig samenkomen.

Over Presence Outdoor Maarten Tjallingii en Jan Willem Brummelman

Over Jan Willem - agrariër, directeur, ondernemer, coach

Jan Willem Brummelman is oprichter van Presence Outdoor. Hij heeft 22 jaar op een melkveehouderij in de Veluwe zoom gewoond. Daar is ongetwijfeld zijn liefde voor de natuur ontstaan. Zijn agrarische achtergrond vormde een nuchtere basis die hem altijd met beide benen op de grond heeft gehouden. Na zijn studie Bedrijfswetenschappen ben is hij in 2006 directeur en mede-eigenaar geworden van de Safety Group. 12 jaar lang was het bedrijf marktleider op gebied van Evenementenveiligheid. Na de overname in 2014 ben is hij nog tot 1 januari 2018 als Algemeen Directeur betrokken geweest.

Lees hier meer over Jan Willem

Over Maarten - topsport, schaatsen, wielersport, coach

Maarten Tjallingii is sinds 2020 betrokken bij Presence Outdoor. Hij is geboren in Leeuwarden en opgegroeid in Mozambique. Hij is de zoon van een bioloog en een pedagoge. Vader Tjallingii nam het gezin mee naar Mozambique waar hij werkte als docentopleider. Tjallingii is een Friese familienaam en betekent ‘zoon van’. Op zijn twaalfde verhuisde Maarten terug naar Nederland. Vanaf dat moment begint zijn sportloopbaan. Eerst voetbal, daarna atletiek en vervolgens schaatsen. Het schaatsen ging ‘m meteen goed af. Om ook tijdens de zomer fit te blijven, fietste hij. Daarmee was zijn liefde voor de wielersport geboren. Hij begon met mountainbiken, later werd het wielrennen. Twintig jaar lang was Maarten topsporter: vier jaar schaatsen in de Nederlandse subtop, acht jaar mountainbiken in de Europese top en elf seizoenen wielrennen in de wereldtop.

Lees hier meer over Maarten’

“Mooie echte kerels! De veilige bedding en de kwetsbaarheid die er daarom bij iedereen mocht zijn, was voor mij een unieke setting. De mix van topsport en ondernemerschap was zeer inspirerend.”

– Deelnemer Presence Outdoor Incompany Programma, september 2022