Presence Outdoor Brochure

Lees in de Presence Outdoor brochure wat wij voor jou kunnen betekenen en herontdek jouw leiderschap met Presence Outdoor.

logo cirkel presence outdoor

Download Brochure

Laat je gegevens achter en download gratis de Brochure

Presence outdoor leiderschapsprogramma brochure

Drie dagen, één tranformatie

Voor leiders zoals jij

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek je ware potentieel midden in de rust van de Veluwe. Ons Presence Outdoor Programma biedt ondernemers en leidinggevenden de kans om hun persoonlijk leiderschap te herontdekken en te versterken. Geen mobieltjes, geen horloges, alleen jij en de natuur.

Of ga op verkenning

Weet je niet zeker of ons programma bij jou past? Ontdek het met onze eigen Presence Outdoor test. Doe de test

Maarten TjallingiiMaarten Tjallingii
06:59 03 Jan 24
Disconnect to Connect, is waar Presence Outdoor voor staat. Loslaten van wat er is om weer te zien wat jij wil dat er moet zijn. Waar kan dat beter dan buiten in de Outdoor?
Martijn SchoonhovenMartijn Schoonhoven
12:24 20 Dec 23
Jan Willem en Maarten weten inspanning, ontspanning en diepgang perfect te combineren in het aanscherpen van je eigen belangrijkste drijfveren.
Paul WassinkPaul Wassink
12:16 25 Jan 23
Deelname aan het Presence Outdoor programma is de beste investering van 2022 voor mezelf. 3 dagen offline, met 3 gelijkgestemden, is een bijzondere ervaring! Je komt onder goede begeleiding, in een schitterende omgeving, tot nieuwe inzichten. Echt een aanrader!
Stichting WijksportStichting Wijksport
14:18 19 Dec 22
Verstillen en vertragen zijn zaken waar ik in het dagelijkse ritme niet altijd aan toe kom.Ik vond dat jammer omdat ik mijn focus begon te verliezen, en kwam na uitgebreide research bij Presence Outdoor terecht.Drie dagen offline, met een fijne groep mensen, onder hele prettige begeleiding van Jan Willem in een prachtige omgeving.In totale rust naar de kern, om vervolgens met veel veel bruikbare handvatten weer verder te kunnen: ik kan het iedereen aanbevelen!Herke
André OnninkAndré Onnink
08:12 03 Dec 22
Het is steeds weer een mooi moment om de Posbank op te fietsen. Nog mooier is het om er 3 dagen te verblijven met Presence Outdoor. Offline...wat een verademing. Echt tot rust komen. En vanuit de rust (her)ontdekken waar het echt om draait. Niet twijfelen om aan 1 van de programma's mee te doen!!!!
Marijn de VriesMarijn de Vries
19:25 30 Nov 22
Soms moet je even stilstaan om verder te komen, en Presence Outdoor is daar de ideale manier voor. In de natuur, in gesprek met elkaar over wat er écht toe doet in het leven en zonder de prikkels van alledag kom je makkelijk tot nieuwe inzichten. Drie dagen ontladen om weer helemaal opgeladen thuis te komen en aan de slag te gaan. Een topervaring!
js_loader

Bedankt voor het invullen van je gegevens!

Je kunt nu de Presence Outdoor brochure downloaden door op de onderstaande knop te klikken. 

We hebben de brochure ook naar je e-mail verzonden, voor het geval je deze op een later tijdstip wilt bekijken.