Presence Outdoor programma's

Presence Outdoor Programma's

Wanneer nam jij voor het laatst écht de tijd voor jezelf? Om bewust te zien en te voelen wat jij wilt in je leven? Je gaat maar door, het tempo ligt hoog. Geen tijd en ruimte om koers te herzien. Doorbreek dit in met het Presence Outdoor Programma (POP). Gewoon in Nederland, midden in de natuur, wij samen.

Ontdek leiderschap op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren. Ga naar een van de Presence Outdoor programma’s.

Ontdek jouw programma

Solo

Group

Coaching

Jaarprogramma

Incompany

Connect

Precense outdoor leiderschapsprogramma's

VOOR WIE

Voor ondernemers en leidinggevenden die door willen breken

Het POP is speciaal voor ondernemende mensen, die een stap willen maken in hun persoonlijk leiderschap. Vraag je je af: waar ben ik eigenlijk mee bezig? Voel je dat het jouw werk of bedrijf niet meer is? Zoek je nieuwe bezieling in het leven of wil je af van de onvrede over jezelf en wat je van het leven maakt? Wat het ook is, gun jezelf tijd en ruimte om het te ontdekken én te doorbreken.

WAAROM OFFLINE

Ontdek leiderschapspotentieel middenin de rust van de natuur

Het POP is geen survival zoals ‘outdoor’ doet vermoeden. Het zijn ook niet de bekende flipover- en werksessies. Wél ga je drie dagen offline de natuur in. Telefoon uit en horloge af. Wij zijn jouw gids; praktisch op de route en faciliterend in jouw reis. Doordat je uit je dagelijkse ritme en omgeving bent, heb je tijd en ruimte om te reflecteren op waar je nu staat. Je krijgt waardevolle inzichten en een nieuw perspectief. Er ontstaat vaak een ‘overview effect’ op je leven; een ‘magisch gevoel’ zoals de deelnemers het omschrijven.

Presence’ is de samenvoeging van present (aanwezig) en sensing (voelen)

– Theory U – Otto Scharmer

WAT HET PROGRAMMA IS

Krachtige intenties waarmee jij door gaat breken

Het POP is een ontspannen en tegelijkertijd intensief buitenprogramma, geïnspireerd op de U-theorie. In dit gedachtegoed keer je terug naar de basis (jouw bron). Dit is is de plek waar de magie begint. Nieuwe inzichten worden je vanuit de toekomst aangereikt. Vervolgens ontstaan er krachtige intenties om hetgeen te doorbreken wat jou de afgelopen tijd gevangen heeft gehouden.

Presence Outdoor programma's U-journey principe

U-Journey

En dit is wat we in de driedaagse gaan doen. Een globale outline:

DAG 1
TERUG NAAR HET BEGIN

We maken een lange wandeling door de natuur. In onder meer gesprekken helpen wij je bewust te ontdekken wie je bent, wat je drijft en wat jouw kwaliteiten zijn. We genieten van een rustige avond met lekker eten midden in de natuur. Als je zin hebt pak je nog een hottub.

DAG 2
IN CONTACT MET JEZELF

Deze dag staat in het teken van reflectie en uitdagende opdrachten. Al werkenderwijs word je je bewust van je blinde vlekken en (gedrags)patronen. Wij helpen je die te overstijgen en toekomstkansen te zien. Een wandeling en een speciaal diner ontbreken op deze dag niet.

DAG 3
INITIËREN EN KRISTALLISEREN

Op de laatste dag zetten we intenties en maken we jouw mogelijkheden en vervolgstappen concreet. Je hebt nieuwe inzichten, vertrouwen en hernieuwde energie. We sluiten af met een gezellige lunch.

Jouw oogts en onze belofte

  • Op de Veluwe laat jij achter wat jou niet meer dient in jouw reis
  • Daarentegen neem jij mee naar huis wat jou wel gaat dienen
  • Je weet wat jou te doen staat richting de volgende top
  • Je hebt zin om praktische stappen te zetten
  • Je bent een intense (offline) natuur ervaring rijker

Bekijk de video voor een impressie

Video afspelen

Over de faciliteiten

Outdoorprogramma mét comfort

Het POP is een outdoorprogramma mét comfort. Je overnacht in een luxe tentenkamp (met inhouse sanitair en een hottub) op de prachtige Veluwe. Tijdens de drie dagen wordt er voor lekker eten & drinken gezorgd. We wandelen veel en er zijn ook voldoende rustmomenten. Lees hier antwoorden op praktische vragen.

Presence Outdoorprogramma met comfort luxe tentenkamp op de veluwe

Twijfel niet. Volg je gevoel.

Is dit wel iets voor mij? Goede vraag! In een vrijblijvend gesprek we je graag meer over het POP, het driedaagse programma en verkennen we eventueel jouw vraag en situatie. We kijken ook welk programma het beste bij je past; je kunt solo deelnemen, in groepsvorm of incompany. Meer weten? Neem contact met ons op of laat hier je gegevens achter, dan neemt Maarten of Jan Willem contact met jou op.

VOOR EN NA HET POP?

Neem je deel, dan hebben we eerst een intakegesprek. We leren elkaar beter kennen en formuleren jouw intenties voor het POP. Je ontvangt nog wat huiswerk vooraf en verder zien we elkaar op de afgesproken datum en plek… Na afloop vindt er binnen drie weken een zogenaamd landingsgesprek plaats. Standaard zijn deze gesprekken via een videocall, maar je bent natuurlijk ook offline welkom. Na 6 maanden volgt er een re-connect. Indien je voor GROUP kiest, dan is dit samen met de groep.

Veel mensen kiezen daarna Presence Outdoor COACHING. Dat is natuurlijk een optie.

Even kennismaken?

Heb je vragen of opmerkingen over persoonlijke groei?
Ontdek hoe Presence Outdoor je kan begeleiden. Neem nu contact op!