< Terug naar programmaoverzicht

Solo

Overige programma's

Group

Coaching

Jaarprogramma

Incompany

Connect

PRESENCE OUTDOOR SOLO

Het Presence Outdoor programma kun je één-op-één volgen. Dat wil zeggen: jij gaat met Maarten of Jan Willem drie dagen alleen op pad. Je laat even alles los; je werk of je bedrijf, je gezin en alles wat er (mogelijk) van je wordt verwacht. Tijdens Presence Outdoor SOLO gaan we terug naar jouw kern. Dichtbij jezelf en in de natuur ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Ben je er klaar voor?

DE DRIE DAGEN IN EEN NOTENDOP:

 • Op de Veluwe samen de natuur in
 • Terug naar jouw basis
 • Eén-op-één begeleiding
 • Offline: geen telefoon, horloge of laptop
 • Prikkelende oefeningen en opdrachten
 • Twee overnachtingen in een luxe tent
 • Lekker eten en drinken
 • Voorgesprek en landingsgesprek en een re-connect na een halfjaar.
 • Kosten euro 4.850,- (ex BTW) alles inclusief (valt zakelijk onder ‘coaching’

RUST, AANDACHT EN VERTROUWEN

Als je voor Presence Outdoor SOLO kiest, dan draait het enkel en alleen om jouw ontdekkingsreis, jouw vraagstuk en jouw persoonlijk leiderschap. Je kunt rekenen op onze maximale aandacht en begeleiding. Wij zijn jouw gids; praktisch op de route en tijdens jouw reis. Door middel van gesprekken en uitdagende opdrachten helpen we je bewust ontdekken wat je écht raakt. Wie ben je, waar sta je, wat vraagt het leven van je en waar wil je naartoe? In alle rust, aandacht en vertrouwen gaan we daarmee aan de slag.

Proces programma

1.

(online) Intake

(+/- 3 weken vooraf)

2.

Presence outdoor programma

(3 dagen)

3.

Landingsgesprek

(+/- 4 weken na afloop)

4.

Presence outdoor re-connect

(1 dagdeel per kwartaal, optioneel)

“Voorkom steeds te krijgen wat je kreeg, door te leren van de toekomst”

VRAAG JIJ JE WEL EENS AF…

 • Of dit nog wel jouw werk of bedrijf is?
 • Waar je het eigenlijk allemaal voor doet?
 • Hoe je meer balans in je leven krijgt?
 • Wat (ook alweer) je passie is en hoe je die invult?

Herkenbaar? Presence Outdoor SOLO helpt jou helderheid te krijgen. Focus en antwoorden waar je in de waan van de dag weinig tijd en ruimte voor hebt. Ondertussen tikt de tijd weg en voel je (on)bewust de sence of urgency. Geef jezelf daarom het Presence Outdoor Programma cadeau. Vertraag en sta stil bij de vragen en wensen die je hebt. Jij bent de doorbraak waard waarnaar je zo verlangt!

“Het Presence Outdoor Programma was pittig, maar heeft me enorm veel gebracht in mijn bewustwordingsproces. Mijn verwachting van deze experience is drie keer overtroffen”

(HER)ERKENNING

De Presence Outdoor SOLO is speciaal voor ondernemende mensen. In veel van jouw vragen en situaties kunnen wij ons goed verplaatsen. Jan Willem is 15 jaar ondernemer geweest en is door een soortgelijke transitie heen gegaan. Zijn ervaringen deelt hij graag met je en als coach help hij je op weg. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en handvatten die aansluiten bij jouw praktijk.

Video afspelen

Het SOLO-programma is het gehele jaar door op aanvraag beschikbaar. Twijfel je of het wel iets voor je is of heb je vragen, neem dan gerust contact op. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij je graag meer over het POP en verkennen we eventueel jouw situatie en vraagstuk.

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR PRESENCE OUTDOOR SOLO?

FAQ

Voorafgaand het POP houden we een (online) intakegesprek. Samen maken we jouw vraag en intenties voor het POP helder. Uiterlijk twee weken voor het POP ontvang je een vragenlijst die je invult. Ik adviseer je om de dag voor het POP al enigszins te vertragen, zodat je niet gehaast aankomt.

Om echt even te vertragen en te focussen op jezelf, kiezen we er voor om offline te zijn. Dat betekent: laptop/tablet uit en telefoon lever je in. Om echt het effect van offline zijn te kunnen ervaren en het maximale uit je reis te halen, adviseren we je om geen contact te hebben met de buitenwereld.

Natuurlijk. Bel of e-mail mij gerust, dan maken we een (online) afspraak om te zien of het POP wat voor jou is. Ik beantwoord graag al jouw vragen en vertel je meer over de ins & outs.