< Terug naar programmaoverzicht

Connect

Overige programma's

Solo

Group

Coaching

Jaarprogramma

Incompany

PRESENCE OUTDOOR CONNECT

Wanneer heb jij voor het laatst afstand genomen? Uit je comfortzone gestapt? Back to nature om nieuwe mogelijkheden te ontdekken? Met de rust en de kracht van de natuur?

De tijd vliegt voorbij, dus het is belangrijk om af en toe stil te staan bij jouw situatie. Doe je nog steeds werk dat je leuk vindt en waar je goed in bent? Past jouw persoonlijkheid nog bij jouw eigen rol, of voelt het alsof je soms vastloopt? Hoe lang zou jij nog willen doorgaan in de huidige vorm? En vraag jij je weleens af ‘waar je het allemaal voor doet’? Wil je dit allemaal wel echt of is het tijd voor iets nieuws?

Inhoud connect

Het wordt een inspirerende morgen in de natuur. Tijdens een mooie wandeling laten we jou de kracht van de natuur ervaren.

Ondertussen vertellen we jou over alle in’s en out’s van ons programma. Je maakt kennis met Maarten Tjallingii en Jan Willem Brummelman. Je komt ook in contact met gelijkgestemden die wellicht ook aan een programma gaan deelnemen. Hoe dan ook, je gaat met een dosis vol natuurlijke inspiratie en een offline moment het weekend in.

Uit je comfortzone

Met Presence Outdoor halen we je uit jouw comfortzone. Dit doen we door terug te gaan naar jouw kern, zodat jij nieuwe mogelijkheden gaat ontdekken.

Wij zijn een leiderschapsprogramma met de kracht van de natuur. Met de focus op een offline beleving, reflectie en maximale persoonlijke aandacht.

Kom jij met ons kennismaken om te ontdekken of dit programma wat voor jou is?

Meld je aan via onderstaand formulier.

“Super inspirerend en een “eye opener” betreft jullie programma”

– Berno van der Wal, 2023

Details

  • Datum: vrijdag 13 september2024
  • Tijd: 14.30 – 17.30 uur
  • Locatie: NP Veluwzoom, Bovenallee 1, Velp (Gelderland)
  • Kosten: Euro 25,- (Incl. koffie/thee en natuurdonatie)
  • Maximaal 15 deelnemers

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR PRESENCE OUTDOOR CONNECT?

FAQ

Om echt even te vertragen en te focussen op jezelf, kiezen we er voor om offline te zijn. Dat betekent: laptop/tablet uit en telefoon lever je in. Om echt het effect van offline zijn te kunnen ervaren en het maximale uit je reis te halen, adviseren we je om geen contact te hebben met de buitenwereld.

Je kunt zeker een-op-een deelnemen aan het Presence Outdoor programma. Ik ga regelmatig alleen met een deelnemer op pad. Het voordeel van het solo-programma is dat wij ons volledig kunnen focussen op jouw vraagstuk. Er is veel tijd om samen te sparren over alle facetten uit jouw werk en privéleven. Ga hier naar Presence Outdoor Solo.

Natuurlijk, iedereen is welkom bij het POP, al zorgen we er wel voor dat de groep gelijk gestemd is. De group-edities zijn standaard gemixed met mannen en vrouwen, tenzij het anders is aangegeven.

In een groep maken we de reis samen, maar ik maak tussendoor ruimte voor individuele coaching en reflectiegesprekken. #samenenalleen

Dat kan zeker! Even vertragen om te reflecteren op waar je nu staat, levert sowieso waardevolle inzichten op. Even offline zijn is al een ervaring ansich en goed voor je rust & herstel. Onze ervaring is altijd wel intenties en inzichten gedurende deelname ontstaan.