< Terug naar programmaoverzicht

Group

Overige programma's

Solo

Coaching

Jaarprogramma

Incompany

Connect

PRESENCE OUTDOOR GROUP

Het Presence Outdoor programma kun je in groepsvorm volgen. Dat wil zeggen: je gaat drie dagen op pad met ons met twee tot vier gelijkgestemde deelnemers. Iedereen volgt hetzelfde programma, maar wel met een eigen vraagstuk en ontdekkingsreis. Je werkt aan jezelf en je leert ondertussen van de ervaringen van anderen. Dat doen we in vertrouwen en in prachtige natuur. Ben je er klaar voor?

Let op: standaard omvat de GROUP-editie een wandelprogramma op de Veluwe. We bieden ook speciale edities aan, bekijk deze hier.

DE DRIE DAGEN IN EEN NOTENDOP:

 • Op de Veluwe samen samen wandelend de natuur in
 • Gelijkgestemd gezelschap; van elkaar leren en elkaar inspireren
 • Specifieke aandacht voor jouw vraagstuk
 • Offline: geen telefoon, horloge of laptop
 • Prikkelende oefeningen en opdrachten
 • Twee overnachtingen in een luxe lodge tent
 • Lekker eten en drinken
 • (Online) voorgesprek (persoonlijk) en landingsgesprek (persoonlijk) en een re-connect met de groep na 6 maanden
 • Kosten euro 2.975,- (ex BTW) alles inclusief (valt zakelijk onder ‘coaching’

SAMEN EN TOCH INDIVIDUEEL

Als je voor Presence Outdoor Group kiest, dan maak je je eigen ontdekkingsreis in het gezelschap van deelnemers die ook een stap willen maken in hun persoonlijk leiderschap. We begeleiden jullie praktisch op de route en tijdens jullie reis, met specifieke aandacht voor iedere deelnemer. Dus ook voor jou! Door middel van gesprekken en uitdagende opdrachten ontdek je bewust wat je écht raakt. Wie ben je, waar sta je, wat vraagt het leven van je en waar wil je naartoe? De ervaringen van andere deelnemers kunnen je daarbij inspireren.

Proces programma

1.

(online) Intake

(+/- 3 weken vooraf)

2.

Presence outdoor programma

(3 dagen)

3.

Landingsgesprek

(+/- 4 weken na afloop)

4.

Presence outdoor re-connect

(1 dagdeel per kwartaal, optioneel)

VRAAG JIJ JE WEL EENS AF…

 • Of dit nog wel jouw werk of bedrijf is?
 • Waar je het eigenlijk allemaal voor doet?
 • Hoe je meer balans in je leven krijgt?
 • Wat (ook alweer) je passie is en hoe je die invult?
 • Hoe andere ondernemende mensen in het leven staan

Herkenbaar? Presence Outdoor GROUP helpt jou helderheid te krijgen. Focus en antwoorden waar je in de waan van de dag weinig tijd en ruimte voor hebt. Ondertussen tikt de tijd weg en voel je (on)bewust de sence of urgency. Geef jezelf daarom het Presence Outdoor Programma cadeau. Vertraag en sta stil bij de vragen en wensen die je hebt. Jij bent de doorbraak waard waarnaar je zo verlangt!

(HER)ERKENNING

De Presence Outdoor GROUP is speciaal voor ondernemende mensen. Tijdens de driedaagse trek je op met gelijkgestemden. Grote kans dat je je in de vragen en situaties van anderen kunt verplaatsen. En andersom. Je kunt echt even jezelf zijn en met elkaar kennis en ervaring uitwisselen. Ook met ons; Wij zijn zelf ook ondernemers en een paar jaar geleden stond Jan Willem nog aan het roer van een groot bedrijf. Hier heeft Jan Willem het roer omgegooid, dát was de doorbraak in zijn leven. Die ervaringen deel hij graag met jou en als coach help hij je op weg. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en handvatten die aansluiten bij jouw praktijk.

Group speciale editie's

Naast ons wandelgroepsprogramma bieden wij ook speciale edities aan. Hieronder volgt een overzicht van de uitbreidingen van onze groepsedities die los staan van onze standaard group programma.

Video afspelen

Presence outdoor in beeld

Vlog Berno deelnemer Presence Outdoor november 2023

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE

Wil je deelnemen aan het groepsprogramma? Kijk dan snel in de agenda voor de beschikbare data en reserveer direct je plek. Twijfel je of het wel iets voor je is of heb je nog vragen, neem dan gerust contact op. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij je graag meer over het POP en verkennen we eventueel jouw situatie en vraagstuk.

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR PRESENCE OUTDOOR GROUP?

FAQ

Voorafgaand het POP houden we een (online) intakegesprek. Samen maken we jouw vraag en intenties voor het POP helder. Uiterlijk twee weken voor het POP ontvang je een vragenlijst die je invult. Ik adviseer je om de dag voor het POP al enigszins te vertragen, zodat je niet gehaast aankomt.

Om echt even te vertragen en te focussen op jezelf, kiezen we er voor om offline te zijn. Dat betekent: laptop/tablet uit en telefoon lever je in. Om echt het effect van offline zijn te kunnen ervaren en het maximale uit je reis te halen, adviseren we je om geen contact te hebben met de buitenwereld.

In een groep maken we de reis samen, maar ik maak tussendoor ruimte voor individuele coaching en reflectiegesprekken. #samenenalleen

Natuurlijk. Bel of e-mail mij gerust, dan maken we een (online) afspraak om te zien of het POP wat voor jou is. Ik beantwoord graag al jouw vragen en vertel je meer over de ins & outs.

TIjdens de POP en MTB editie overnachten we in een luxe lodge tent. Elke deelnemer heeft, mits anders vermeld, een eigen (afgeschermde) slaapruimte.

Canoe editie: tijdens de Canoe editie slaap je onder een eigen tarp. Dit betekent wel dat niet sprake is van een afgeschermde slaapruimte. Het is wel mogelijk om je tarp op enige afstand van de anderen op te zetten.