< Terug naar programmaoverzicht

Coaching

Overige programma's

Solo

Group

Jaarprogramma

Incompany

Connect

PRESENCE OUTDOOR COACHING

Tijdens het Presence Outdoor programma heb je bewust ontdekt wat jij graag wilt met je leven. Thuis geniet je na van alles wat het Presence Outdoor programma je heeft gebracht en ga je aan de slag met duidelijke intenties en de eerste concrete stappen. Heb je daar hulp bij nodig? Wil je het goede gevoel vasthouden en blijven bewegen? Wij begeleiden je hier graag bij.

In je kracht blijven

Binnen drie weken na het POP houden we een landingsgesprek. We reflecteren op jouw acties en intenties en hoe je hier in de toekomst mee om kunt gaan. Uit ervaring weten wij dat energie en voornemens na verloop van tijd weer een beetje wegzakken. De waan van de dag roept en andere prioriteiten nemen onbewust de overhand. Wij helpen jou graag dit te voorkomen, zodat je niet in die bekende valkuil stapt. In de vorm van een coachingstraject, afgestemd op jouw wensen en behoeften, zorgen wij dat je in je kracht blijft.

Begeleiding op maat

Waarmee en hoe kan wij jou het beste helpen; die vraag staat centraal. Wij bieden Professionele Coaching op maat. Gecertificeerde coaches Maarten en Jan Willem staan voor je klaar, begeleiden je in jouw verander vraag. Heb jij het Presence Outdoor programma doorlopen dan past deze begeleiding in het verlengde van de reis die je hebt gemaakt. Heb jij ambitie en een verander vraag en wil je door Jan Willem of Maarten begeleid worden? Ook dan bieden wij coaching.

Samen maken we een plan van aanpak. Denk bijvoorbeeld aan het doorbreken van patronen door het aan- en afleren van gewoonten. Of misschien wil je wekelijks even sparren over alles in Leven en Werk? Dan zijn wij ook deskundig in de rol van trusted advisor.

Voorbeeld van begeleiding

Met een ondernemer uit Midden-Nederland hebben wij de afspraak dat wij hem ‘wakker’ houden op de concrete acties die hij voor zichzelf heeft gesteld. Daarnaast heeft hij behoefte om met mij te klankborden, bijvoorbeeld over waar hij in zijn werk of leven tegenaan loopt. We sparren met regelmaat over knelpunten en uitdagingen in zijn praktijk als ondernemer. We komen één keer per twee maanden bij elkaar gedurende drie uur en we sluiten af met een lunch. Dat doen we altijd op een inspirerende outdoor-locatie. De eerste helft van de tijd maken we een wandeling. Dan praten we vrij over onderwerpen die hem als ondernemer bezighouden. De andere helft zoomen we in op zijn gestelde jaardoelen en coachen wij hem waar nodig. Tussen de periodieke afspraken door zijn wij voor hem telefonisch en via WhatsApp bereikbaar.

Vragen of meer informatie?

Ga je aan het POP deelnemen en denk je dat een follow up in de vorm van een coachingstraject goed bij jou past, dan kunnen eventueel meteen de mogelijkheden bespreken. Je kunt ook altijd ná het POP, of nog veel later, kiezen voor een coachingstraject. Bijvoorbeeld wanneer je toch merkt dat je een stok achter de deur mist. Presence Outdoor COACHING is altijd een traject op maat. Heb je daar vragen over, stel ze gerust. Neem contact met ons op.

Even praten?

FAQ

In een groep maken we de reis samen, maar ik maak tussendoor ruimte voor individuele coaching en reflectiegesprekken. #samenenalleen

Natuurlijk. Bel of e-mail mij gerust, dan maken we een (online) afspraak om te zien of het POP wat voor jou is. Ik beantwoord graag al jouw vragen en vertel je meer over de ins & outs.