Over Maarten

Wie is Maarten?

Maarten Tjallingii is sinds 2020 betrokken bij Presence Outdoor. Hij is geboren in Leeuwarden en opgegroeid in Mozambique. Hij is de zoon van een bioloog en een pedagoge. Vader Tjallingii nam het gezin mee naar Mozambique waar hij werkte als docentopleider. Tjallingii is een Friese familienaam en betekent ‘zoon van’. Op zijn twaalfde verhuisde Maarten terug naar Nederland. Vanaf dat moment begint zijn sportloopbaan. Eerst voetbal, daarna atletiek en vervolgens schaatsen. Het schaatsen ging ‘m meteen goed af. Om ook tijdens de zomer fit te blijven, fietste hij. Daarmee was zijn liefde voor de wielersport geboren. Hij begon met mountainbiken, later werd het wielrennen. Twintig jaar lang was Maarten topsporter: vier jaar schaatsen in de Nederlandse subtop, acht jaar mountainbiken in de Europese top en elf seizoenen wielrennen in de wereldtop.

Nieuwe drive

De man met de ijzeren dijen, de harde werker in dienst van de ploeg, de wegkapitein. Dat was wielrenner Maarten Tjallingii. Nu is Maarten de man die de goede vragen stelt. Hij is facilitator, NLP Master/ Coach en trainer in persoonlijke ontwikkeling. Vader van Sven en Nina en gelukkig samen met Petra.

Hij is overtuigd dat iedereen een topsporter in zich heeft. De combinatie van talent, motivatie en inspiratie zijn in Maartens carrière altijd de leidraad geweest om te kunnen/ willen presteren. Iedereen kent die ingrediënten, het is dan ook Maartens drive om die met jou boven te halen.

“Door Maarten heb ik geleerd vanuit een ander perspectief, namelijk mijn droom, naar mijn eigen ontwikkeling te kijken en mijn doelen voor de toekomst te heroverwegen. Zijn steun gaf me nieuwe inzichten (‘Er is alleen feedback en dus geen mislukking’) en meer vertrouwen (‘Ik heb alles in mij om succesvol te zijn”

– Filiaalmanager, Europese sportzaak

Missie

Presence Outdoor is voor Maarten de ultieme mogelijkheid om mensen mee te nemen in het proces om hun innerlijke drive te (her)(uit)vinden. De programma’s van Presence Outdoor zijn zo ontwikkeld dat je een reis gaat maken langs wat voor jouw ‘echt’ is, en daarom uitermate geschikt om deze drive te vinden. Door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren, kritisch door te vragen komt de deelnemer tot de laag waar, op dat moment, de behoefte ligt. Antwoorden zijn er voor alles waar je in het leven mee speelt, de kunst is de vraag te stellen die het antwoord geeft. Maartens missie is om dat te faciliteren bij Presence Outdoor. 

Vraag jij je weleens af...

Ben jij ondernemer of sta je aan het roer van een bedrijf of organisatie en vraag jij je weleens af ‘waar je het allemaal voor doet’? Wil je dit allemaal wel echt? Of voel je dat er (snel) iets moet veranderen in je leven of in je carrière? Het is helemaal niet gek dat je jezelf deze vragen stelt of gedachten hebt. Ik kan mij er heel goed iets bij voorstellen. Wil je eens vrijblijvend met mij van gedachten wisselen, neem dan contact op. Ik help je graag. Even praten?