Disconnect to connect

Wanneer heb jij voor het laatst afstand genomen? Uit je comfortzone gestapt? Tijd gemaakt om terug te gaan naar jouw kern?

Je voelt al een tijd dat nodig is. Het kan anders. Toch lukt het niet om een verandering in te zetten.

Met Presence Outdoor halen we je even uit je systeem, zodat jij bewust kan ontdekken wat jij wilt in leven & werk. Dit doen we met onze programma’s in de Nederlandse natuur. Voor individuen en teams (incompany).

 • Offline
 • Terug naar jouw kern
 • Reflectie en inzicht
 • Persoonlijke begeleiding

Welk programma past jou?

Voor ondernemende mensen is er het Presence Outdoor Programma (POP). Dé ontdekkingsreis op het gebied van persoonlijk leiderschap.

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw situatie en jouw wensen. Samen kiezen we het programma dat het best bij jou past.

Solo

Jouw reis, jouw vraagstuk, jouw proces én mijn maximale aandacht om jou daarin te begeleiden. Wij gaan samen op pad. Dat is waar Presence Outdoor SOLO om draait.

 • Eén-op-één begeleiding
 • Tijd en ruimte voor jezelf
 • Verdieping en verandering

Group

Jouw vraagstuk, jouw proces en jullie reis. In Presence Outdoor GROUP ga je op pad met een kleine groep gelijkgestemde deelnemers. Ik begeleid jullie, met specifieke persoonlijke aandacht voor jou.

 • Samen en toch individueel
 • Leren van elkaars ervaringen
 • Reflectie en nieuwe inzichten

Waarom presence outdoor?

Het Presence Outdoor Programma is niet de zoveelste wake-up-call of inspiratiesessie. Je gaat ook niet naar huis met een lijstje goede voornemens. Het Presence Outdoor Programma zorgt voor de concrete koerswijziging waar jij op zit te wachten. Loop je in je werk en/of privé vast, ben je onzeker over de volgende stappen en voel je dat er iets wezenlijks moet gebeuren? Aarzel dan niet langer en ontdek wat het POP voor jou kan betekenen!

Door te vertragen, krijg je juist meer tijd

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn Maarten Tjallingii en Jan Willem Brummelman. Jouw gidsen tijden het Presence Outdoor Programma. We begeleiden jou praktisch op de route en faciliterend tijdens jouw reis. We helpen je te ontdekken wat je écht raakt, om je vervolgens in beweging te brengen én te houden. En dat doen wij het liefst in de de (offline) rust en de ruimte van de natuur. Een geslaagde samenwerking, waarin sport, ondernemerschap én passie voor natuur prachtig samenkomen.

FAQ

Voorafgaand het POP houden we een (online) intakegesprek. Samen maken we jouw vraag en intenties voor het POP helder. Uiterlijk twee weken voor het POP ontvang je een vragenlijst die je invult. Ik adviseer je om de dag voor het POP al enigszins te vertragen, zodat je niet gehaast aankomt.

Om echt even te vertragen en te focussen op jezelf, kiezen we er voor om offline te zijn. Dat betekent: laptop/tablet uit en telefoon lever je in. Om echt het effect van offline zijn te kunnen ervaren en het maximale uit je reis te halen, adviseren we je om geen contact te hebben met de buitenwereld.

Het POP houdt zich aan de laatste richtlijnen van het RIVM. De 1,5 meter richtlijn is tijdens het programma goed mogelijk. Elke deelnemer heeft in de lodge tent een eigen slaapruimte en het programma is in de buitenlucht. 

Hoe worden de maatregelen geborgd?

 • We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en bij (verkoudsheids) klachten blijven deelnemers thuis
 • Er zijn sneltests aanwezig
 • Je slaapt in een eigen slaap vertrek van de lodgetent
 • We zijn het grootste deel van de tijd buiten
 • Er is voldoende desinfectant en handgel aanwezig
 • Eten wordt zoveel mogelijk door één persoon bereid/ door de locatie bereid
 • Er zijn mondkapjes aanwezig
 • Beddengoed en handdoeken worden schoon door locatie geleverd.

Tijdens de POP en MTB editie overnachten we in een luxe lodge tent. Elke deelnemer heeft, mits anders vermeld, een eigen (afgeschermde) slaapruimte.

Canoe editie: tijdens de Canoe editie slaap je onder een eigen tarp. Dit betekent wel dat niet sprake is van een afgeschermde slaapruimte. Het is wel mogelijk om je tarp op enige afstand van de anderen op te zetten.

Ik kan mij voorstellen dat je dat denkt, maar we gaan tijdens het POP, evenals de MTB editie, niet survivallen. Wel zijn we drie dagen in de natuur en wandelen (of fietsen) is een belangrijke activiteit.

De Canoe editie is echter wel een écht outdoor programma. Immers dichterbij de natuur, is dichterbij jezelf. Reken dus niet op comfort. We slapen (semi) in de openlucht. Dat wil zeggen: onder een tarp, in een slaapzak en op een matje.

NEEM CONTACT OP

We komen graag met jou in contact voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en gaan we onderzoeken wat dit programma wat voor jou kan betekenen.