< Terug naar het blogoverzicht

“Maak er tijd voor, het is echt een verrijking” – GROUP MTB editie 06-2023

Geschreven door:

Presence Outdoor

Deze zomer heb ik deelgenomen aan de offroad editie (MTB/Gravel) van Presence Outdoor. Begeleid door de tandem Jan Willem Brummelman en Maarten Tjallingii.

Ik was net gestopt met het directeurschap bij een grote organisatie. Ik had mezelf een aantal maanden de tijd gegeven voor bezinning. Ik besloot aan dit Presence programma deel te nemen om zo bewust te ontdekken welke keuzes ik wil maken in Leven & Werk.

Jan Willem en Maarten zorgen voor een hele vertrouwde, warme en veilige omgeving. Als professionals vanuit hun vakgebied nemen ze hele waardevolle ervaringen mee. Binnen de groep zorgen ze ook voor de juiste aandacht voor je persoonlijke vraagstukken.

Het programma trok mijn aandacht door de steekwoorden: persoonlijk leiderschap, passie voor natuur, MTB, buiten zijn, kampvuur en prikkelende opdrachten. Maar het is zoveel meer, zonder de details van het driedaagse programma prijs te geven. De verschillende en verrassende opdrachten, met daaropvolgende inzichten hebben mij geholpen wat voor mij echt belangrijk is.

Mijn deelname aan Presence Outdoor MTB hebben mij hele waardevolle “Fotomomenten” opgeleverd voor mijn persoonlijk leiderschap.

Jan Willem, Maarten en andere deelnemers bedankt dat ik van jullie allemaal heb mogen leren.

Maak er tijd voor, het is echt een verrijking

Chiem De Winter

Chiem is 49 jaar en woont met zijn vrouw en twee dochters in Oosterbeek. De afgelopen jaren was hij Algemeen Directeur bij een grote fietsproducent.

Ook interessant

Blogs
4 minuten leestijd
Herken jij ook die gedachte over die nieuwe fiets, die je graag wil maar nog niet hebt, waarbij je in...
Reisverhalen
4 minuten leestijd
Een collega van mij was al een keer eerder met Jan Willem mee geweest. Hij zei tegen mij “Dit moet...
Reisverhalen
5 minuten leestijd
Samen met mijn compagnon ben ik 5 jaar geleden een advocatenkantoor begonnen. In combinatie met mijn gezin is een hectisch...