Offline! Vanwege de vakantie komen we vanaf 8 augustus graag weer met je in contact.

POP in de notendop

Geschreven door:

Presence Outdoor

Wanneer nam jij voor het laatst écht de tijd voor jezelf? Om bewust te zien en te voelen wat jij wilt in je leven? We gaan maar door, het tempo ligt hoog. Geen tijd en ruimte om je koers te herzien. Wat als ik je vertel dat je dit in drie dagen kunt doorbreken met het Presence Outdoor Programma? Gewoon in Nederland, midden in de natuur, wij samen.

Speciaal voor ondernemers en zakelijk leiders heb ik het Presence Outdoor Programma (POP) ontwikkeld. Een ontdekkingsreis op het gebied van persoonlijk leiderschap. We gaan niet survivallen zoals ‘outdoor’ doet vermoeden. Wél gaan we drie dagen de natuur in en overnachten we in een luxe lodge tent. Je gaat offline, dus telefoon uit en horloge af. Door te vertragen krijg je tijd om te reflecteren op waar je nu staat. Dat levert waardevolle inzichten en een nieuw perspectief op. Je werkt toe naar de doorbraak waarnaar je verlangt.

Wat doen we tijdens het POP?

Op dag 1 maken we een lange wandeling door de Veluwse natuur. Ik ben je gids, praktisch op de route en faciliterend tijdens jouw reis. In onder meer gesprekken help ik je bewust te ontdekken wie je bent, wat je drijft en wat je graag in je werk en privé wilt. Dag 2 staat in het teken van reflectie en het maken van opdrachten. Er ontstaat vaak een ‘overview effect’ op je leven; een doorbraak die deelnemers beschrijven als een magisch gevoel. Op dag 3 zet je intenties en maken we jouw mogelijkheden en vervolgstappen concreet.

Presence Outdoor Programma: alsof je uit je jampotje kruipt, zodat je eindelijk eens je etiquette kunt bekijken.

Ontspannen en intensief

We doen dus niet aan flipovers of werksessies, die ken je inmiddels wel. Het POP is een ontspannen en intensief buitenprogramma waarin we teruggaan naar jouw basis. Dichtbij jezelf kunnen nieuwe mogelijkheden ontstaan. En doordat je uit je dagelijkse ritme bent, heb je daar tijd en ruimte voor. Als ervaren ondernemer en coach help en begeleid ik je hier graag bij. Ik zorg dat je huis naar gaat met nieuwe inzichten en concrete handvatten die jou (weer) in je kracht zetten.

Presence betekent in deze context: bewust ontdekken wat jij wilt.

Eén-op-één en in groepsvorm

Je kunt het POP één-op-één volgen en in groepsvorm met 2 tot 4 gelijkgestemde deelnemers. Het proces en het programma zijn voor beiden hetzelfde, maar je maakt natuurlijk altijd jouw eigen persoonlijk ontdekkingsreis door. De één-op-één kenmerkt zich door maximale persoonlijke aandacht van mij. In de groep heeft iedereen zijn of haar eigen vraagstuk en maken we gebruik van de groepsdynamiek. In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken wat het best bij jou past.

Vragen?

Ik kan mij voorstellen dat je vragen hebt over het POP. Misschien vraag je je al af of het wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact met op en ik vertel je er heel graag meer over. 

Ook interessant

Blogs
3 minuten leestijd
Ik spreek vaak ondernemers of leiders die onvrede hebben dat ze altijd maar AAN staan. Zeg maar, te vaak in...
Blogs
3 minuten leestijd
Tijdens natuurtrails zoals het Presence Outdoor Programma komen deelnemers weer (volledig) in verbinding met hun zelf. Vanuit daar kunnen zij...
Reisverhalen
6 minuten leestijd
Een hele mijlpaal: 15 jaar ondernemer zijn. Pieter had er gemengde gevoelens over. “Er bekroop mij een gevoel van: en...

Meer info